Τι σημαίνει Κατακτώ Το Υψηλότερο Δυναμικό Μου Πρακτικά;

Για να κατακτήσει κάποιος το δυναμικό του, δεν χρειάζεται να ανέβει μια κορυφή σαν του Έβερεστ. Η Κατάκτηση είναι στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. ΚΑΤΑΚΤΩ τον τρόπο που λειτουργώ, που εργάζομαι, που επικοινωνώ και συναισθάνομαι.

10 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΚΤΩ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

  1. Απαλλάσσομαι από μία χρόνια δυσκοιλιότητα  και άρα νιώθω ανακούφιση και ενέργεια στην καθημερινότητά μου.
  2. Απαλύνω ή απαλλάσσομαι  από τους  πόνους της περιόδου και άρα εργάζομαι και αποδίδω  κανονικά σαν να μην υπάρχει
  3. Σταματάω να τσακώνομαι καθημερινά με τον/την σύντροφό μου και άρα ερχόμαστε πιο κοντά και αναπτύσσουμε δεσμούς υγιούς αγάπης.
  4. Απαλλάσσομαι από την ασθενική προσκολλητικότητα που έχω προς τον/την σύντροφό μου. Άρα αναπτύσσω την ακεραιότητά μου και την αυτοεξάρτησή μου ως άνθρωπος.  Άρα «ανασαίνουμε συναισθηματικά» από κοινού. Άρα διευρύνουμε τις καθημερινές δραστηριότητές μας, τις επαφές μας και καλλιεργούμε περισσότερη υγιή δράση στη ζωή μας χωρίς να πιέζουμε υπερβολικά την άλλη πλευρά.
  5. Συγκεντρώνομαι περισσότερο, άρα διαβάζω γρηγορότερα, άρα αποστηθίζω περισσότερα.
  6. Ξεμπλοκάρω από το άγχος και άρα μου έρχονται περισσότερες δημιουργικές ιδέες στην δουλειά μου ή στο σπίτι μου.
  7. Μειώνω το χάσμα γενεών με τα παιδιά μου ή τους γονείς μου και άρα βιώνω σχέσεις αγάπης, εμπιστοσύνης και προστασίας.
  8. Νιώθω ενωμένος με το περιβάλλον μου και άρα νιώθω προστατευμένος. Απομακρύνω την «αίσθηση απειλής», ότι «τίποτα δεν λειτουργεί» και  ότι «όλο το σύστημα είναι εναντίον μου»  ως πολίτης με κάποιο τρόπο. Έτσι φέρνω την αφθονία στη ζωή μου.
  9. Γνωρίζω και διακρίνω τους κατάλληλους ανθρώπους-φίλους για εμένα και άρα ζω μέσα σε σχέσεις αποδοχής, μοιράσματος και χαράς.
  10. Διακρίνω εύκολα ποιο είναι το σωστό για εμένα γιατί έρχομαι σε επαφή με τον εσωτερικό μου εαυτό και με το ποιος είμαι και τι έχω ανάγκη πραγματικά.

Όλα τα παραπάνω  συνιστούν τμήμα του υψηλότερου δυναμικού σας ως Άνθρωποι.

Ο εγκέφαλος τεκμηριώνεται επιστημονικά ότι είναι εύπλαστος σε όλες τις ηλικίες. Αυτό σημαίνει ότι  μπορούμε να απαλλαγούμε από μία κακή συνήθεια ή να απαλύνουμε και να απαλλαχτούμε από ένα χρόνιο νόσημα.

Πώς γίνεται αυτό μέσα από αυτήν την ιδιότητα της πλαστικότητας του εγκεφάλου;

 Όλα όσα είμαστε …..ΕΙΝΑΙ….. Όλα όσα σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας.

Πολλά νοσήματα προέρχονται από τις δυσλειτουργικές και «λανθασμένες» σκέψεις που έχουμε για τον εαυτό μας και την αξία μας. Όταν «μπουστάρουμε» τον εγκέφαλό μας με την κατάλληλη πληροφορία αυτό έχει θεαματικά αποτελέσματα στην υγεία μας. Μέσα από μία συνεδρία ThetaHealing ενεργοποιούμε τις κατάλληλες για εσάς σκέψεις  που σας βοηθούν να απαλλαχτείτε από ένα χρόνιο νόσημα ή μια κακή συνήθεια.

 Επίσης όταν μιλάμε για εύπλαστο εγκέφαλο σημαίνει ότι μπορούμε να απογειώσουμε τις ικανότητες αποστήθισης και πνευματικής ή μυϊκής απόδοσης σε επίπεδα που έως τώρα θεωρούσαμε φύση αδύνατο. Έτσι μέσα σε μία συνεδρία thetahealing  ξεμπλοκάρουμε τους περιορισμούς τους οποίους μπορεί να έχετε και πιθανόν εσείς αγνοείτε.

Αναζητήστε και Κατακτήστε και εσείς το Υψηλότερο Δυναμικό Σας ΣΗΜΕΡΑ. Μέσα από την μέθοδο ThetaHealing συνεργαζόμαστε μέσα σε ένα πλαίσιο επαγγελματικό αλλά ταυτόχρονα και οικειότητας ώστε φτάσετε τον στόχο σας.

Για οποιαδήποτε απορία ή για ένα Δωρεάν Ραντεβού αξιολόγησης των δικών σας προσωπικών αναγκών επικοινωνήστε μαζί μου.

Παναγιώτα Μπάρκα

Leave a comment

eleven − four =

Copyright © 2018 PanagiotaBarka.com All rights Reserved | Powered by Cloud O.E.