Πρώτιστη Αξία μου είναι ο Άνθρωπος  ο οποίος είναι ένα Απεριόριστο Ον με Απεριόριστες Δυνατότητες.

Προσωπική μου στάση ζωής  είναι να πάρω ότι περισσότερο μπορώ από την ίδια την εμπειρία της ζωής και να βοηθήσω τους ανθρώπους γύρω μου να καταφέρουν το ίδιο ανεξαρτήτως ηλικίας .

Οι αξίες μου
Οι επιλογές μου

Για εμένα η ζωή έχει αξία όταν την ζω με πληρότητα, με γαλήνη, με ευτυχία, χωρίς περιττή ανησυχία ή φόβο, χωρίς περιττό στρες και μέσα από ουσιώδεις ανθρώπινες  σχέσεις. Η ζωή αξίζει όταν όλη μου η μέρα είναι γεμάτη με επιλογές δικές μου. Επιλογή μου είναι να είμαι υγιής, να μην παραπονιέμαι άνευ λόγου, να μαθαίνω από όλους, να παραδειγματίζομαι από τους καλύτερους, να βρίσκω λύσεις για κάθε εμπόδιο χωρίς να ρίχνω το φταίξιμο στους άλλους ή να κρίνω τη ζωή. Να αξιοποιώ στο μέγιστο την ψυχή, το συναίσθημα, το πνεύμα, τη νόηση και το σώμα  με τα οποία με έχει προικίσει η ζωή.

Σύντομο Bio

Έχω  την ικανότητα να «βλέπω» ποιο είναι το υψηλότερο δυναμικό του κάθε ατόμου, δηλαδή την καλύτερη έκδοση της προσωπικότητας που μπορεί να γίνει ένα άτομο και να το καθοδηγώ ώστε αυτό να το κατακτήσει. Επαγγελματίας υγείας (Νοσηλεύτρια ΠΕ, MSc Δημόσια Υγεία), healer, διαισθητική, μέντορας, spiritual mentor and teacher, leader,συντονίστρια, εισηγήτρια σεμιναρίων, εκπαιδεύτρια,yogi, αθλήτρια, ορειβάτης  συνδυάζω τις διαισθητικές, ενορατικές και θεραπευτικές μου ικανότητες με την εκτεταμένη εμπειρία μου στο ΕΣΥ και την επαφή μου με τον άνθρωπο.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ:
  • Με ανθρώπους που αγαπούν την ζωή και τον εαυτό τους ή θέλουν να μάθουν πώς να το κάνουν.
  • Με αποφασιστικούς και αποφασισμένους ανθρώπους που ψάχνουν άμεσα συγκεκριμένες και άμεσες λύσεις στα προβλήματά τους.
  • Με ανθρώπους που δεσμεύονται με τον εαυτό τους. Που επιθυμούν να σταματήσουν το συνεχές κλαυθμυρισμό, την στάση θύματος, που θέλουν να απαλλαγούν από τις αγχώδεις διαταραχές ή άλλες διαταραχές που τους ταλαιπωρούν για χρόνια.
  • Με Ανθρώπους που θέλουν σε κάθε εμπόδιο να βρίσκουν μία λύση.
  • Με ανθρώπους που θέλουν να δομήσουν ουσιώδεις και βαθιές διαπροσωπικές σχέσεις με την οικογένειά τους και τους φίλους τους.
  • Με ανθρώπους που θέλουν να μάθουν να επικοινωνούν καλύτερα, να έχουν καλύτερες εργασιακές σχέσεις.  
  • Με ανθρώπους που θέλουν να αναπτύξουν την ενσυναίσθηση και την κατανόηση προς τον εαυτό τους και τον κόσμο.
  • Με ανθρώπους που δεν επαναπαύονται.
  •  Με ανθρώπους που επιλέγουν να ζήσουν, να μάθουν, να νιώσουν, να κατανοήσουν, να δημιουργήσουν, να ευτυχήσουν.

Copyright © 2018 PanagiotaBarka.com All rights Reserved | Powered by Cloud O.E.